Mafini od karfiola

  • 25 - 30 minuta
  • Jednostavno
  • za 4 - 5 osoba
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U blenderu usitnite karfiol.
    2. U dubljoj činiji umutite 5 jaja, dodajte 1 šolju Frikom spanaća, šunku, iseckani crni luk, beli luk, rendani čedar sir, isitnjen karfiol, so i biber. Sve dobro izmešajte.
    3. Kalup za mafine podmažite i napunite ih gotovom smesom.
    4. Mafine pecite u prethodno zagrejanoj pećnici na 200 stepeni oko 25 minuta.
    5. Služite tople ili hladne.

Osnovno povrće

Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!