Beli luk oljuštite i čekićem za meso ili čašom ga malo zgnječite, vodite računa da ostane ceo i da se ne raspadne.
Zagrejte ulje u tiganju, dodajte zgnječeni beli luk i pržite ga oko 30 sekundi, tako da ulje dobije aromu belog luka. Luk izvadite iz tiganja i dodajte Frikom Sataraš.
Satarašu dodajte šolju poluobarenog pirinča. Sve zajedno pržite / dinstajte 15 -20 minuta. Pred kraj posolite jelo.
Kada je bećarac gotov, u drugom tiganju ispržite kobasice.
Bećarac i kobasice služite zajedno.
Nezačinjene mešavine povrća
Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: