Susam sipajte u tiganj (najbolje je da bude teflonski), pa ga propecite “nasuvo” na srednje jakoj vatri. Stalno mešajte, dok susam ne dobije zlatno-žutu boju. Vodite računa da ne pregori, da ne bi dobio gorak ukus.
Frikom Kukuruz šećerac kuvajte 5 minuta. Dobro ga ocedite i ostavite 5-10 minuta da se malo ohladi.
Pečene paprike očistite od semenki i peteljke. Stavite ih na ubrus ili krpu, koja će upiti višak vode, a zatim ih isecite na kockice.
Feta sir isecite na kockice, ili ga izmrvite na “krupnije” komade.
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: