U wok ili dublji tiganj sipajte ulje i dobro ga zagrejte. Dodajte teletinu i pržite je 3-4 minuta, odnosno dok ne dobije smeđu boju, uz stalno mešanje.
Teletinu izvadite iz tiganja, masnoću od prženja odlijte.
U wok dodajte 2-3 kašike ulja, sipajte Frikom Kinesku mešavinu. Dodajte začine: đumbir, soja sos, čili i so. Pržite 8 minuta.
Pred kraj vratite teletinu, dodajte sirće i sve pržite još 2-3 minuta.
Kao prilog uz jelo servirajte kuvani pirinač.
Nezačinjene mešavine povrća
Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: