Frikom Oslić iseći na sitnije komade, posoliti i pobiberiti. Ribu nije potrebno prethodno odlediti.
U dublji tiganj dodati ulje, dobro zagrejati i Frikom Oslić po 1-2 min pržiti sa obe strane.
Kinoa mix sipati u tiganj sa ribom. Sve zaliti sa 2 dl bujona od povrća i1 dl beliog vina. Poklopiti i pustiti da se dinsta dok tečnost ne ispari (oko 10 minuta). Nije potrebno mešati.
Par minuta pred kraj, skinuti poklopac i poređati malo margarina po površini. Poklopiti tiganj, pustiti da se margarin istopi da ga rižoto upije.
Rižoto od Kinoa mixa sa Frikom Oslićem servirati toplo.
Fileti i odresci
Frikom riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranljivih sastojaka.
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: