Riblji štapići u zlatnoj panadi

Spremite obrok s ovim proizvodom

Delimično prženi i zamrznuti, Riblji štapići u zlatnoj panadi prave se od fileta ribe. Brza priprema u rerni ili tiganju čini ih idelanim obrokom.

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g
Energija 961 kJ /230 kcal
Masti 12 g
- od kojih zasićene masne kiseline 1,0 g
Ugljeni hidrati 19 g
- od kojih šećeri 0,7 g
Vlakna 0,9 g
Proteini 11 g
So 0,98 g
Priprema

U pećnici: Zamrznute štapiće poređati na pleh prethodno obložen papirom za pečenje i peći oko 15 minuta u gornjoj zoni pećnice zagrejane na 230ᵒC (ventilaciona pećnica: 13-15 minuta na 220ᵒC). Štapiće okrenuti jednom nakon 10 minuta pečenja.
U tiganju: Neodmrznut proizvod pržiti 5-8 minuta na umereno zagrejanom ulju uz povremeno okretanje.

Frikom smrznuta riba ostaje ukusna kao na dan kada je ulovljena.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!