Riblji štapić sa kukuruznom panadom

Spremite obrok s ovim proizvodom

Hrskavo i sočno! To je najbolji opis Frikom ribljeg štapića sa hrskavom kukuruznom panadom.

Napravljeni od sočnog mesa oslića, u kombinaciji sa artaktivnom kukuruznom panadom, očaraće vas svojim ukusom! Riblji štapic sa kukuruznom panadom će razveseliti sve obožavaoce paniranih proizvoda, koji će biti oduševljeni brzinom i jednostavnošću pripreme ukusnog obroka.

Pripremljene štapiće možete servirati uz razne priloge poput krompira, pirinča, salate i povrća i raznih umaka, što ih čini posebno primamljivim za najmlađe.

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g %RU* na 100 g
Energija 755 kJ / 180 kcal 9%
Masti 8,2 g 12%
od kojih zasićene masne kiseline 1,2 g 6%
Ugljeni hidrati 16 g 6%
od kojih šećeri 2,0 g 2%
Vlakna 1,2 g
Proteini 9,9 g 20%
So 1,2 g 20%
*Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kJ/2000kcal)
Vrednosti mogu odstupati zbog sezonskih odstupanja u kvalitetu sirovine.
Priprema

U tiganju: Neodmrznut proizvod pržiti u vrućem ulju 6 - 8 minuta, uz povremeno okretanje, dok ne dobije zlatno žutu boju i postane hrskav. U fritezi: Proizvod pržiti neodmrznut u puno vrućeg ulja na temperaturi 170 - 180°C, 4 – 5 min, dok ne postane hrskav i zlatno žute boje. U pećnici: Zamrznute riblje štapiće poređati na papirom obloženi pleh i peći na gornjem nivou u prethodno zagrejanoj pećnici na 220°C 12-14 minuta, dok ne dobiju zlatno žutu boju i postanu hrskavi.

Frikom smrznuta riba ostaje ukusna kao na dan kada je ulovljena.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!