Panirana riba u hrskavoj panadi se pravi od fileta ribe. Oblikujemo i prekrijemo ih panadom od pšeničnog, kukuruznog i pirinčanog brašna za super hrskavo iskustvo. Jednostavno pripremite proizvod u rerni ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kome će uživati cela porodica!
Nutritivna vrednost | na 100g |
---|---|
Energija | 955kJ / 238 kcal |
Masti | 13 g |
od kojih zasićene masne kiseline | 1,0 g |
Ugljeni hidrati | 19 g |
od kojih šećeri | <0,5 g |
Vlakna | 0,5 g |
Proteini | 11 g |
So | 0,97 g |
Rerna: Na pleh stavite papir za pečenje i na njega stavite smrznuti proizvod. Pecite proizvod u zagrejanoj rerni na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta sa uključenim ventilatorom, do zlatnožute boje i željene hrskavosti. / Friteza: riblje filete pržite bez odmrzavanja u zagrejanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatnožutu boju (cca 9 minuta).