Panirana riba u hrskavoj panadi

Spremite obrok s ovim proizvodom

Panirana riba u hrskavoj panadi se pravi od fileta ribe. Oblikujemo i prekrijemo ih panadom od pšeničnog, kukuruznog i pirinčanog brašna za super hrskavo iskustvo. Jednostavno pripremite proizvod u rerni ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kome će uživati cela porodica!

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g
Energija 955kJ / 238 kcal
Masti 13 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,0 g
Ugljeni hidrati 19 g
od kojih šećeri <0,5 g
Vlakna 0,5 g
Proteini 11 g
So 0,97 g
Priprema

Rerna: Na pleh stavite papir za pečenje i na njega stavite smrznuti proizvod. Pecite proizvod u zagrejanoj rerni na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta sa uključenim ventilatorom, do zlatnožute boje i željene hrskavosti. / Friteza: riblje filete pržite bez odmrzavanja u zagrejanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatnožutu boju (cca 9 minuta).

Frikom smrznuta riba ostaje ukusna kao na dan kada je ulovljena.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!