Ruska salata

  • 20-25 min
  • Jednostavno
  • 3-4 osobe
Autor sibl@nivas.hr
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Povrće za rusku salatu skuvati, procediti i ostaviti da se prohladi.
    2. Obariti dva jajeta pa ih iseckati na sitne kockice. Kisele krastavčiće takođe sitno iseckati.
    3. U veću posudu staviti povrće, jaja i krastavce, zatim lagano posoliti.
    4. Sjediniti pavlaku i majonez, dodati u smesu i pažljivo promešati kako bi se svi sastojci ravnomerno sjedinili.
    5. Dodati sitno izrendan kačkavalj i ostaviti u frižideru da se ohladi.
    6. Na poslužavniku oblikovati smesu u formu šargarepe, posuti izrendanim čedar sirom i ukrasiti peršunom za autentičan izgled. Od ove količine sastojaka dobiju se dve šargarepe.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!