Premium riblji štapići u kombinaciji sa boranijom

  • 23-25 min
  • Jednostavno
  • 2-3 osobe
Autor Ledo
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zagrejte rernu na 220°. U veliki pleh stavite papir za pečenje, poređajte premium riblje štapiće i ostavite ih da se peku 10 min. Nakon toga ih izvadite, okrenite i vratite ih da se peku još 5–7 minuta dok ne dobiju zlatno-žutu boju i postanu hrskavi.
    2. U veliki lonac stavite 500 ml vode da provri. U kipuću vodu istresite celu kesicu Frikom boranije. (Ili po želji, možete da pomešate pola kesice zelene boranije i pola kesice žute boranije.). Ostavite da se kuva u kipućoj vodi 16–17 min nakon čega je izvadite na tanjir.  Po želji posolite i pobiberite.
    3. Na tanjir servirajte skuvanu boraniju i dodajte hrskave premium riblje štapiće. Po želji pospite sveže seckanim vlašcem.
    4. Prijatno!

Osnovno povrće

Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!