1 Pakovanje boranije (zelene ili žute ili kombinacija)
1 Pakovanje premium ribljih štapića
biber
so
vlasac
Priprema:
Zagrejte rernu na 220°. U veliki pleh stavite papir za pečenje, poređajte premium riblje štapiće i ostavite ih da se peku 10 min. Nakon toga ih izvadite, okrenite i vratite ih da se peku još 5–7 minuta dok ne dobiju zlatno-žutu boju i postanu hrskavi.
U veliki lonac stavite 500 ml vode da provri. U kipuću vodu istresite celu kesicu Frikom boranije. (Ili po želji, možete da pomešate pola kesice zelene boranije i pola kesice žute boranije.). Ostavite da se kuva u kipućoj vodi 16–17 min nakon čega je izvadite na tanjir. Po želji posolite i pobiberite.
Na tanjir servirajte skuvanu boraniju i dodajte hrskave premium riblje štapiće. Po želji pospite sveže seckanim vlašcem.
Prijatno!
Osnovno povrće
Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: