Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom

  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.

    Obarite njoke.

    U posudu za pečenje dodajte meso sa povrćem, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.

    Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih. 

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!