Riblja Bombona

  • 25 minuta
  • Jednostavno
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Predlog za serviranje:

Odvezati bombonu i uživati u mirisima i ukusima.

Priprema:
    1. Na jačoj temperaturu, na malo maslinovog ulja vrlo kratko propržiti losos. Prvo sa strane gde je kožica. Nakon toga skloniti sa strane. 
    2. Na istom tom ulju propržiti povrće, takođe kratko. Čisto da se malo zarumeni. 
    3. Iseći 2 kocke kocku od papira za pečenje, na sredinu staviti povrće pa preko losos i limun, i zavezati na vrhu.
    4. Peći u rerni 20 minuta.

    Jelo pripremila Nevena, autorka food bloga "Hleb i Lale".

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!