Piletina sa kineskom mešavinom i pirinčem

  • 20 min
  • Jednostavno
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Predlog za serviranje:

Servirati toplo.

Priprema:
    1. Pileće grudi iseckati na kockice, posoliti i začiniti karijem.
    2. Na jačoj temperaturu vrlo kratko propržiti beli luk i začine, pa ubaciti piletinu (2-3 min propržiti)
    3. Izvaditi piletinu i u tiganj ubaciti kineski mix i pržiti 10 min uz često mešanje.
    4. Dok se povrće prži, skuvajte pirinač.
    5. Na kraju sve sjediniti i dodati soja sos po ukusu.

    Ovo jelo je pripremila Nevena Zelunka Cvijetić, autor food bloga "Hleb i Lale". Nevena je vegetarijanac, a na njenom blogu otkriva i tajne Vojvođanske kuhinje.

    Zdravi recepti

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!