Oslić u Toskana miksu

  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Pecite posoljenu ribu u rerni 20 minuta na 180 stepeni Celzijusovih. Za to vreme, u dubljoj posudi pomešajte prezle, limunov sok, začinsko bilje, beli luk, so i biber.

    Dobijenu mešavinu treba posuti preko ribe i sve vratiti u rernu da se peče još 10 minuta na 180 stepeni Celzijusovih.

    Na ulju propržiti Frikom Toskana mix, dodati malo bibera i kus kusa.

    Poslužiti na plitkom tanjiru povrće sa kus kusom i parčetnom hrskavog oslića.

    Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!