Odmrznute i prosušene filete oslića iseći popreko na trake 2cm.
U činiji sjediniti maslinovo ulje, izgnječeni beli luk, začine i sok od limuna.
Dodati isečenu ribu i sve lepo izmešati.
Veći, dublji tiganj zagrejati, dodati ribu i pržiti uz stalno mešanje nekih 2 minuta, a zatim dodati mešavinu povrća i ostatak marinade.
Posoliti po ukusu. Poklopiti i kuvati 15 minuta uz povremeno drmusanje tiganja, dok tečnost ne ispari i povrće ne omekša. Nikako nemojte mešati.
5 minuta pred kraj se tiganj i može otklopiti.
Na kraju još malo začiniti po ukusu.
Servirati na tanjir i poslužiti toplo.
Ovo jelo je pripremila jedna od najpoznatijih food blogera Dragana Pušica, autor bloga "Moje grne". Na ovom blogu, između ostalih, možete naći najbolje recepte iz domaće kuhinje.
Cookie policy
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: