FRIKOM HRONO Minut: Punjeni paradajz

  • 25 minuta
  • Srednje
  • Porcija za 1 osobu
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    1. Paradajz odseći pri vrhu i izdubiti ga.

    2. Na tanjir staviti ubrus i okrenuti ga da se ocedi.

    3. Pleh obložiti papirom za pečenje i poređati izdubljeni paradajz.

    4. Paradajz malo preliti maslinovim uljem i u svaki staviti po list suvog vrata i po jedno jaje.

    4. Posoliti, pobiberiti i posuti suvim vlašcem.

    5. Peći u zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200 stepeni.

    7. Prijatno!

    Video je inspirisan receptom sa bloga "Ja u kuhinji".

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!