FRIKOM HRONO Minut: Gulaš od pečuraka (bukovača)

  • 35 minuta
  • Srednje
  • Porcija za 2-3 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U dublji tiganj sipati malo maslinovog ulja i dobro ga zagrejati.
    2. Dodati sitno iseckan crni luk i pržiti ga 10 minuta uz stalno mešanje.
    3. Iseckane bukovače dodati luku i pržiti 2-3 minuta da puste vodu.
    4. Dodati paradajz i sve pržiti još 3-4 minuta.
    5. Sipati sok od paradajza i vodu i krčkati 10 minuta.
    6. Pred kraj kuvanja dodati začine: so, izgnječen beli luk, biber i čili. Pustite da se gulaš dinsta još minut.
    7. Gulaš služite uz pire od karfiola.
    8. Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!