FRIKOM HRONO Minut: Dinstane svinjske krmenadle sa satarašom

  • 30 minuta
  • Srednje
  • Porcija za 2 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Krmenadle posoliti i posuti mediteranskim začinom.
    2. U dublji tiganj dodati ulje od koštice grožđa i sve dobro zagrejati. Dodati krmenadle i pržiti ih 3-5 minuta sa obe strane dok ne porumene.
    3. Dodati vodu i dinstati 15 minuta.  
    4. U vreo vok ili dublji tiganj sipati 2 kašike ulja od koštice grožđa, dodati Frikom sataraš i pržiti 10 minuta uz povremeno mešanje.
    5. U gotov sataraš dodati dinstane krmenadle i sve zajedno krčkati još 5 minuta.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!