U dubljoj posudi pomešajte keks i margarin i ostaviti sve u frižideru oko 15 minuta.
U drugoj činiji pavlaku umutiti mikserom, a na pari otopiti čokoladu.
U manju činiju stavite kašiku, dve pavlake, kašiku čokolade i želatin (5 grama rastopite u 30 grama vode).
Kada sve dobro izmešate, ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi.
Izblendirajte voće i šećer.
U manjoj činiji pomešajte po kašiku pavlake i kašiku voća, dodajte želatin, takođe 5 grama.
Služite mus u dubokim staklenim čašama koje se provide, tako što ćete na dno staviti malo mešavine keksa i margarina, zatim preko toga mešavinu pavlake i čokolade, a na kraju voće.
Pogledajte u videu koliko lepo sve to izgleda, a zatim i napravite, da biste osetili i koliko je ukusno!
Uživajte u musu i prvim danima proleća.