Mus od bobičastog voća

Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    U dubljoj posudi pomešajte keks i margarin i ostaviti sve u frižideru oko 15 minuta.

    U drugoj činiji pavlaku umutiti mikserom, a na pari otopiti čokoladu.

    U manju činiju stavite kašiku, dve pavlake, kašiku čokolade i želatin (5 grama rastopite u 30 grama vode).

    Kada sve dobro izmešate, ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi.

    Izblendirajte voće i šećer.

    U manjoj činiji pomešajte po kašiku pavlake i kašiku voća, dodajte želatin, takođe 5 grama.

    Služite mus u dubokim staklenim čašama koje se provide, tako što ćete na dno staviti malo mešavine keksa i margarina, zatim preko toga mešavinu pavlake i čokolade, a na kraju voće.

    Pogledajte u videu koliko lepo sve to izgleda, a zatim i napravite, da biste osetili i koliko je ukusno!

    Uživajte u musu i prvim danima proleća.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!